20 januari 2024 koepelhal Tilburg

 
Op 20 januari 2024 toveren we de Koepelhal weer om tot de grootste pop-up discotheek van Tilburg. Laten we tijdens deze gezelligste reünie van Brabant weer samen losgaan op de meest swingende floorfillers van de jaren 80 tot de 00’s.
 

Koop hier je tickets voor

Tilburg 20 januari 2024

  • Super loyal tickets UITVERKOCHT
  • Loyal tickets UITVERKOCHT
  • Regular tickets € 29,50 (excl. fee)
but-bestel-tickets

Of maak kans op voordelige tickets
via Ticketveiling.nl

ticketveiling
Algemene info

 
LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De 80's 90's & 00's Radio Party
20 januari 2024 van 19:30 - 01:00 uur
Koepelhal Tilburg

Minimumleeftijd 18 jaar

KLUISJES
Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen. In de kluisjes kun je meerdere jassen kwijt.

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens de 80's 90's & 00’s Radio Party uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens de Radio Party in de Koepelhal kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de 80's 90's & 00's Radio Party in de Koepelhal in Tilburg. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat we de bars en foodarea stipt om 01.00 uur moeten sluiten. 

SPULLEN MEENEMEN
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wanneer je medicatie gebruikt zorg dan voor een bewijs van medische urgentie. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.

SIGARETTEN
Wij hebben helaas geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan in de aangewezen rookruimtes.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens de 80’s 90’s & 00’s Radio Party en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het feest. De huisregels de 80’s 90’s & 00’s Radio Party vind je hier op de site.

ENTREE
De entree de 80’s 90’s & 00’s Radio Party bevindt zich aan de Burgemeester Brokxlaan.

LEGITIMATIE
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
De 80’s 90’s & 00’s Radio Party houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.
 
 
De 80's 90's & 00's Radio Party is powered by Radio 10 Brabant.

radio10
 

Route

 
Klik hier voor de route.

ZOEKADRES:
Burgemeester Brokxlaan
5041 SB Tilburg


train
OPENBAAR VERVOER / TREIN
Plan je route via 9292OV.nl.
De Koepelhal is direct rondom station Tilburg gelegen. Vanuit de perrons loop je via de OV-poortjes de station passage in. Je kan zowel links als rechts het station uitlopen. Rechts loop je via het Burgemeester Stekelenburgplein richting de noordzijde en de Burgemeester Brokxlaan, daaraan gelegen vind je de Koepelhal.

car
MET DE AUTO
De Burgemeester Brokxlaan wordt nog niet door elk navigatiesysteem herkend. In dat geval kies je als adres NS-Plein 3.

park
PARKEREN
Komende vanaf het NS-Plein sla je linksaf de Burgemeester Brokxlaan op. Vervolgens ga je weer de eerste linksaf (na circa 100 meter). Hier ben je aangekomen op het parkeerterrein van de Spoorzone/Koepelhal. Hier geldt betaald parkeren. Ook kun je betaald parkeren langs de Burgemeester Brokxlaan of op het parkeerterrein naast het UWV-gebouw. Op loopafstand vind je parkeergarage de Knegtel en Tivoli.

bike
FIETS
Woon je zelf in de buurt van de Koepelhal? Laat dan de auto thuis en stap lekker op de fiets! De Koepelhal is prima met de fiets te bereiken en voor de deur van de Koepelhal is volop plek om je fiets te parkeren.