4 november 2023 Noordkade Veghel

 
Op 4 november 2023 komt de 80’s 90’s & 00’s Radio Party na een succesvolle eerste editie voor de tweede keer naar de Noordkade in Veghel! Laten we samen losgaan op de heerlijkste deuntjes van vroeger tijdens de gezelligste reünie van Brabant!
 

Algemene info

 
LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De 80's 90's & 00’s Radio Party
Zaterdag 4 november 2023 van 20:30 - 02:00 uur
CHV Noordkade Veghel
Verlengde Noordkade 10-12

Minimumleeftijd 18 jaar

KLUISJES
Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen. In de kluisjes kun je meerdere jassen kwijt.

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens de 80's 90's & 00’s Radio Party uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens de Radio Party in de CHV Noordkade kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de 2e editie van de 80's 90's & 00's Radio Party in de CHV Noordkade. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat we bars en de foodarea stipt om 2.00 uur moeten sluiten.

SPULLEN MEENEMEN
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wanneer je medicatie gebruikt zorg dan voor een bewijs van medische urgentie. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.

SIGARETTEN
Wij hebben helaas geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan in de aangewezen rookruimtes.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens de 80’s 90 & 00’s Radio Party en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het feest. De huisregels de 80’s 90 & 00’s Radio Party vind je hier op de site.

ENTREE
De entree de 80’s 90 & 00’s Radio Party bevindt zich aan de Verlengde Noordkade 4.

LEGITIMATIE
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
De 80’s 90 & 00’s Radio Party houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.
 
 
De 80's 90's & 00's Radio Party is powered by Radio 10 Brabant.

radio10
 

Route

 
Klik hier voor de route.

ZOEKADRES:
Cultuur Haven Veghel | Evenementenlocaties
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

train
OPENBAAR VERVOER / TREIN
Plan je route via 9292OV.nl.
Het CHV Noordkade terrein is bereikbaar via de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen, link looproute Check de actuele vertrektijden van ‘bushalte N265’

car
MET DE AUTO
Vanuit Arnhem/Nijmegen
Vanuit Arnhem en Nijmegen neem je de A50 richting Eindhoven. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het derde verkeerslicht sla je linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt De Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Eindhoven
Vanuit Eindhoven neem je de A50 richting Nijmegen. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het tweede verkeerslicht sla je linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Helmond
Vanuit Helmond neem je de N279 richting Veghel en ’s- Hertogenbosch. Je vervolgt de weg. Na het viaduct over de haven van Veghel, sla je bij het verkeerslicht rechtsaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt het Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit ’s-Hertogenbosch
Vanaf de ring van ’s-Hertogenbosch (A2/A59) neem je de afslag 21-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de N279 op, richting Veghel. Nadat je onder het viaduct van de A50 bent gereden, sla je bij het derde verkeerslicht linksaf de N.C.B-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt het Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

bike
FIETS
Woon je zelf in de buurt van de Cultuur Haven? Laat dan de auto thuis en stap lekker op de fiets! De Cultuur Haven is prima met de fiets te bereiken en bij de Cultuur Haven is volop plek om je fiets te parkeren.